tiistai 6. joulukuuta 2011

Blogin aloitus & Itsenäisyyspäivä



Heeei!

Oon jonkin aikaa miettiny, että kuinka siistiä olisikaan aloittaa oma BLOGI? No, tuumasta toimeen. Tässä se nyt on, mun iki oma blogi. Tarkotuksena olisi kertoo omia ajatuksia elämästä ja etenkin elämästä Jumalan kanssa.

Tänään on Suomen Itsenäisyyspäivä ja mikä olisikaan parempia aika aloittaa blogin kirjoitus, kuin Itsenäisyyspäivänä :) Ollaan Rebekan kans vietetty ihana päivä. Käytiin tsekkaamassa Itsenäisyyspäivä-paraati (ja kaikki ne uniformulliset miehet ;), katteltu suomalainen elokuva lotista ja sit valmistettiin juhla-ateria ja ihasteltiin ilotuksia ikkunasta. Nyt aletaan katseleen kauniita Linnan juhlia. Kiitollinen mieli Jumalalle siitä, että saan asua Suomessa. Meillä on niin paljon asioita, mistä olla kiitollisia. Kiitollinen mieli on myös kaikkia veteraaneja kohtaan.

Jatkossa kirjottelen lisää. Tarkotus olis pitää tätä blogia yllä ainakin sen aikaa kun olen syksyllä (hope) lähdössä Raamattu-kouluun tuonne kauas ja pois rakkaasta kotimaasta.


Ihanaa Itsenäisyyspäivää kaikille!!

5 kommenttia:

 1. Upeeta Saara! Ja onnea uudelle ikiomalle blogille......sun pitää tsekata mun ja kolleegani blogia.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Paula! On kyl siistiä alottaa blogi :) Mä en pääse tsekkaan sun blogia? Tähän tulee joku ilmotus, että sun profiilia ei oo mahdollista katsoa (ilmeisesti asetuksista pitäis vaihtaa)?

  VastaaPoista
 3. No niin! Tervetuloa bloggailemaan :D

  VastaaPoista
 4. Kokeile suoraa pphtahtia.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Upea blogin aloitus :)
  Minäkin olen bloggaillut 1,5 v, mutta lähinnä vain kuvia ja vähäsen tekstiä... toisinaan :)

  VastaaPoista