tiistai 11. kesäkuuta 2013

Uudistuksia

Ensinäkin haluan pyytää anteeksi, että 6 kuukauden reissulta tuli kirjoitettua vain kaksi blogi-tekstiä. Opetuslapseuskoulu, jota olin tekemässä Havaijilla oli tosi intensiivinen ja toimintaa täynnä, joten koneella istumiselle ei hirveesti aikaa jäänyt. Nyt kuitenkin alkaa uusi matka ja uudet kirjoitukset ja tällä kertaa tulen kirjoittamaan blogiani useammin. 

Uudistin hieman blogini ulkoasua uuteen reissuun liittyen. Jumala kutsui minua opetuslapseuskoulun aikana lähetystyöhön. Kutsu oli selkeä ja ainutlaatuinen. Oon todella innoissani tästä uudesta seikkailusta johon Jumala on mua lähettämässä. Sydämessäni palaa halua kertoa Jeesuksesta koko maailmalle! Jumala on todellinen ja Hän haluaa, ettei yksikään joka Häneen uskoo hukkuisi vaan saisi iankaikkisen elämän. Oon enemmän kuin innoissani siitä, että saan lähtee mielettömään seikkailuun maapallon toiselle puolelle Jeesuksen kanssa. 

Sanoin Jumalalle noin 3 vuotta sitten, että haluan koko sydämestäni, että mun elämässä tapahtuisi Jumalan tahto. Jumala otti tämän tosissaan ja vähitellen on alkanut työstämään asioita mun sydämessä. Oon rakastunut Jeesukseen uudestaan ja uudestaan. Oon huomannut, että elämässä ei ole mitään muuta pysyvää kuin Jumalan rakkaus. Oon oppinut, että juuri minä olen myös Hänelle rakas. Olen ymmärtänyt, että tämä rakkaus on sellainen joka tulee kertoo jokaiselle. Jumala on puhunut mulle, mikä on Hänen suunnitelmansa mun elämää varten. 

Matt. 28:18-20
Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.
Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen
ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."


YWAM = Youth With A Mission on järjestö, jonka mottona on to know God and to make Him known (suom. tuntea Jumala ja tehdä Hänet tunnetuksi). Tämä sama ajatus on myös mun motto. Haluan oppia tuntemaan Jumalaa paremmin joka päivä ja että kaikki muutkin voisivat oppia tuntemaan tämän rakastavan Taivaan Isän. Olen lähdössä jatkamaan Havaijille YWAM:n järjestön kautta johtajuuskoulustusta. Koulutus on nimeltään Leadership Track ja olen sitoutunut palvelemaan Community Transformation koulua seuraavat kaksi vuotta. Itse olin siis viime vuonna oppilaana tuossa samaisessa koulussa, mutta nyt lähden ohjaajaksi siihen kouluun ja olen osa henkilökuntaa, jotka palvelevat uusia oppilaita. Koulutuksen kautta opin palvelaan muita ihmisiä ja ennen kaikkea Jumalaa. Haluan oppia vastaanottamaan enemmän Jumalan rakkautta, jotta voin myös rakastaa muita ihmisiä enemmän. 

Matkani alkaa 4. heinäkuuta. Tuolloin lennän Suomesta kohti Amerikkaa. Matkalla Havaijille tulen pysähtymään yhdessä toisessa osavaltiossa. Seuraavassa blogi-kirjoituksessa kerron syyn tuohon pysähdykseen... Hihiii!

Tähän loppuun haluan vielä kertoa yhden jutun. Noin kaksi viikkoa sitten mut ryöstettiin Ruotsissa. Multa vietiin kaikki mun rakkaimmat ja tärkeimmät tavarat. Mä ymmärsin uudestaan, kuinka katoavaista kaikki täällä maan päällä on. Meiltä voidaan yhtäkkiä viedä kaikki, jopa oma henki. Mutta Jumalan kädestä meitä ei voida koskaan viedä:

 Joh. 10:29
Minun Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kaikkia, eikä kukaan voi ryöstää heitä minun Isäni kädestä. 1 kommentti:

  1. Vähänkö kivaa lähteä uudestaan Havaijille! Hyvää matkaa Saara! Tosi hienoja kuvia sulla! Nähdään Saara!:)

    T: Tiina Ahokoivu

    VastaaPoista